Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Aanbiedingen waarin u geïnteresseerd bent
Meubilair
Vochtige ruimtes
Zwembaden en vijvers
Trappen en vloeren
Decoraties
Aanvullende informatie:
Sturen
Sturen
Het formulier is verzonden - dank u.
Vul alle verplichte velden in!
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Aanbiedingen waarin u geïnteresseerd bent
Meubilair
Vochtige ruimtes
Zwembaden en vijvers
Trappen en vloeren
Decoraties
Aanvullende informatie:
Sturen
Sturen
Het formulier is verzonden - dank u.
Vul alle verplichte velden in!
Abgebod:

Rijkstraat 102

9130 Verrebroek

           

+32 465 20 55 33

 

kantoor@mineraltexture.be

 

BTW: BE 0738.378.549

BIC KREDBEBB

IBAN BE67 7390 1856 4787

 

 

 

Schrijf!

Bel ons!

Schrijf!

Bel ons!

Mineral Texture

Decoraties

Schrijf: kantoor@mineraltexture.be

Bel ons: +32 465 20 55 33

Vraag een offerte aan

Beperkingen van microcement?

 

Met Mortex microbeton is alles mogelijk. Men kan een 3 mm dunne laag van microbeton aanbrengen zowel op vloeren en wanden als op meubels.

 

Men hoeft hierbij de oude vloer niet te verwijderen. Mortex microbeton kan worden aangebracht op oude vloertegels of laminaat. Dit kan op een deel van of op een hele vloer of wand plaatsvinden. Dankzij de grote verscheidenheid aan kleuren kan men een unieke verbinding van kleuren en texturen bereiken. Men kan veel effecten bereiken zoals rauwe en koude stijl of juist warm en gezellig interieur.

 

Het is de perfecte oplossing voor personen die op zoek zijn naar iets speciaals en unieks maar tegelijkertijd ook duurzaam en eenvoudig in onderhoud.

Een paar woorden

over Decoratie

 

Sinds eeuwen streeft men ernaar om de ruimtes in gebouwen zo in te richten dat deze zowel functioneel zijn als mooi ogen. De manieren van wand-, plafond- en vloerdecoratie veranderen sinds duizenden jaren. Ook de manier van het ontwerpen en de materialen voor de vervaardiging van meubels zijn onderworpen aan constante verandering. Als het om interieur gaat, dan heeft het tegenwoordig niet alleen een esthetische of visuele functie. Door gebruik van juiste componenten kan men de stemming en psyche op een bepaalde manier beïnvloeden bij de personen die van een bepaalde ruimte gebruik maken.

 

Tegenwoordig kan men ruimtes zowel mooi als functioneel inrichten wat in het verleden vaak moeilijk was. Door een grote verscheidenheid aan beschikbare materialen en een ongedefinieerd en steeds veranderend gevoel voor schoonheid en esthetiek zijn er onbeperkte mogelijkheden als het om kleuren, texturen en vormen gaat. Wat eerder ons onmogelijk leek, is het nu vaak juist wenselijk.

 

Wat kunt u gebruiken?

 

Een van zulke oplossingen is microbeton. Het is een modern materiaal dat bestaat uit een mengsel van cement met polymeren. Dankzij deze combinatie krijgt men een coating die eigenlijk op alle oppervlakken, zowel horizontaal als verticaal en in alle ruimtes kan worden gebruikt.

 

Het is een zo veelzijdig materiaal dat het met succes elke badkamer, keuken, slaapkamer of zwembadomgeving een uniek karakter geeft. Microcement wordt vooral voor binnenwerk gebruikt maar dit materiaal kan ook als decoratie voor buitenwerk dienen mits microcement juist behandeld is met bepaalde impregneermiddelen of coatings.

 

Door gebruik van bepaalde gereedschappen kan men prachtige decoratieve patronen maken die door niemand onopgemerkt blijven. Als men daarnaast aan microcement pigmenten toevoegt, krijgt men niet alleen een waaier aan mogelijkheden zoals verschillende texturen en patronen maar ook oneindige kleurcombinaties.